Zaterdag 29 juni 2019 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert de HCC de HCC in de regio in het Expo-gebouw te Houten. Het evenement wordt gehouden op de eerste verdieping van het Expo-gebouw en is te bereiken via de wenteltrap rechts naast de ingang van de modeltreinenbeurs.

De HCC!trainsim is ook aanwezig op deze dag. Wij laten zien wat je kunt doen met treinsimulatieprogramma's. En wij zijn er natuurlijk ook om vragen te beantwoorden. Ook onze leden kunnen deze bijeenkomst bezoeken. Jullie zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Indien je je computer meeneemt, zorg dan zelf voor extra aansluitsnoeren voor de stroom, en houdt er rekening mee dat de open WIFI-verbinding van het Expo-gebouw overbelast is. Beneden wordt namelijk de bekende modeltreinenbeurs gehouden. En, vanaf 12:00 uur kunnen HCC-leden voor half geld (€ 3,50) zelfs nog even de Modelspoorbeurs bezoeken.

Dit artikel is op 14 juni 2019 bijgewerkt met actuele informatie.

Adres:

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

U-OV bus 47 rijdt één keer per uur vanaf Utrecht bushalte Jaarbeursplein en vanaf Houten NS-station over de Meidoornkade.

klik op een afbeelding voor een grotere versie.

Voor bovenstaande kaarten is gebruik gemaakt van OpenStreetMap. OpenStreetMap® is open data, vrijgegeven onder de Open Data Commons Open Database License (ODbL) door de OpenStreetMap Foundation (OSMF). “© OpenStreetMap-auteurs”