De HCC!m en de Modelspoorbeurs organiseren ook dit jaar de beurs Houten Digitaal. Naast de gebruikelijke modelspoorbeurs is er een aparte zaal (zaal 1) geheel ingericht met demonstraties over automatisering van modelspoorbanen. Voor de geïnteresseerde een uitgelezen kans om kennis te nemen van de laatste ontwikkelingen.

In zaal 1 zal ook de HCC prominent aanwezig zijn. Wij, als HCC!trainsim, zijn er ook en zullen demonstraties van treinsimulatiesoftware verzorgen, maar er zullen ook andere HCC-groeperingen zijn.

U bent van harte welkom op zaterdag 12 november 2022 van 10.00 tot 16.00 uur in de Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten.

De toegangsprijs bedraagt € 8,00 bij online aanschaf of € 10,00 bij de zaal en het parkeren is gratis. De online toegangskaarten zijn te koop tot 9 november 23.59 uur. Meer informatie over deze beurs is te lezen op de website van de modelspoorbeurs.

Dit artikel is op 6 november 2022 bijgewerkt met actuele informatie.

Wij hebben onze maandelijkse bijeenkomsten voor HCC-leden in De Meern weer opgestart. Zaterdag 5 november 2022, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, organiseren we weer een clubdag in De Meern.

Voor de bijeenkomst van 5 november hoef je je niet aan te melden via onze website. Het coronavirus is nog niet weg, dus de basisadviezen blijven gelden: Blijf thuis bij klachten en doe een zelftest, ook als je gevaccineerd bent. Ga na een positieve test niet naar deze bijeenkomst. Verder adviseren we elkaar de ruimte te geven.

Dit artikel is op 31 oktober 2022 bijgewerkt met actuele informatie.

Op zaterdag 8 oktober aanstaande wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Wij hopen het succes van voorgaande Kennisdagen ook dit keer te kunnen herhalen. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een leuke en leerzame dag te worden. Ook de HCC!trainsim zal aanwezig zijn.

Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. En natuurlijk ben je van harte welkom tijdens de vele presentaties en een workshop die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden. Ben je geïnteresseerd in Linux maar heb je een beetje koudwatervrees voor het installeren, neem dan je computer mee naar de HCC!kennisdag en doe mee aan de workshop Linux Mint. Dit en veel meer vind je op de Kennisdagpagina

De Kennisdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. Uiteraard is de HCC!kennisdag voor onze leden gratis. Bovendien kun je met je gratis ticket ook de Modelspoorbeurs, die tegelijkertijd plaatsvindt, bezoeken.

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 8 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

TrainSimNieuws nr. 8 - 2022 is uit en staat op deze website bij de downloads.

Klik op de volgende link: "Nieuwsbrieven"

Als HCC-lid kun je op deze website zelf regelen welke nieuwsbrieven je van de HCC wilt ontvangen. Nieuwe leden zijn niet automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief. In dit document staan de instructies hoe je je kunt aan- en afmelden voor onze nieuwsbrief of de overige nieuwsbrieven van de HCC.

Wij hebben onze maandelijkse bijeenkomsten voor HCC-leden in De Meern weer opgestart. Zaterdag 1 oktober 2022, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, organiseren we weer een clubdag in De Meern.

Voor de bijeenkomst van 1 oktober hoef je je niet aan te melden via onze website. Het coronavirus is nog niet weg, dus de basisadviezen blijven gelden: Blijf thuis bij klachten en doe een zelftest, ook als je gevaccineerd bent. Ga na een positieve test niet naar deze bijeenkomst. Verder adviseren we elkaar de ruimte te geven.

Dit artikel is op 24 september 2022 bijgewerkt met actuele informatie.