Wij hebben onze maandelijkse bijeenkomsten voor HCC-leden in De Meern weer opgestart. Zaterdag 14 mei 2022, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, organiseren we weer een clubdag in De Meern.

Voor de bijeenkomst van 14 mei hoef je je niet aan te melden via onze website. Het coronavirus is nog niet weg, dus de basisadviezen blijven gelden: Was vaak en goed je handen. Blijf thuis bij klachten en doe een zelftest, ook als je gevaccineerd bent. Ga na een positieve test niet naar deze bijeenkomst. Verder adviseren we elkaar de ruimte te geven.

Dit artikel is op 9 mei 2022 bijgewerkt met actuele informatie.

De HCC!CompUsers organiseert dit voorjaar weer een CompUfair. Deze vindt plaats op zaterdag 23 april 2022 van 10 tot 16 uur in het H.F. Witte Centrum in De Bilt, Henri Dunantplein 4.

De CompUfair biedt de bezoekers demonstraties van de platforms van HCC!CompUsers en van vele groeperingen van de HCC.

Ook de HCC!trainsim is aanwezig op deze CompUfair.

Meer informatie op de website van de HCC!CompUsers.

Dit artikel is op 13 april 2022 bijgewerkt met actuele informatie.

Wij hebben onze maandelijkse bijeenkomsten voor HCC-leden in De Meern weer opgestart. Zaterdag 2 april 2022, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, organiseren we weer een clubdag in De Meern.

Voor de bijeenkomst van 2 april hoef je je niet aan te melden via onze website. Het coronavirus is nog niet weg, dus de basisadviezen blijven gelden: Was vaak en goed je handen. Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen bij de GGD of doe een zelftest, ook als je gevaccineerd bent. Ga na een positieve test in isolatie. Verder adviseren we elkaar de ruimte te geven. 1,5 meter blijft een veilige afstand.

Het nog niet bekend of er deze dag een presentatie wordt gehouden.

Dit artikel is op 25 maart 2022 bijgewerkt met actuele informatie.

Op zaterdag 26 maart aanstaande wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Wij hopen het succes van voorgaande Kennisdagen ook dit jaar te kunnen herhalen. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een leuke en leerzame dag te worden.

Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. En natuurlijk ben je van harte welkom tijdens de vele presentaties die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden.

De Kennisdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. Uiteraard is de HCC!kennisdag voor onze leden gratis. Bovendien kun je met je gratis ticket ook de Modelspoorbeurs, die tegelijkertijd plaatsvindt, bezoeken.

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 26 maart naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

TrainSimNieuws nr. 3 - 2022 is uit en staat op deze website bij de downloads.

Klik op de volgende link: "Nieuwsbrieven"

Als HCC-lid kun je op deze website zelf regelen welke nieuwsbrieven je van de HCC wilt ontvangen. Nieuwe leden zijn niet automatisch geabonneerd op onze nieuwsbrief. In dit document staan de instructies hoe je je kunt aan- en afmelden voor onze nieuwsbrief of de overige nieuwsbrieven van de HCC.