Na enkele jaren stilte organiseert HCC weer een groots evenement. Op 12 mei 2018 van 10:00 tot 17:00 uur vindt in de Expozaal van het Beatrixgebouw te Utrecht (naast station Utrecht Centraal) de HCC!expo plaats, een mooie afsluiting van een prachtig jubileumjaar.

Deze HCC!expo wordt hét digitale kennisevent. Voor de 50.000 HCC-leden zal dit het hoogtepunt van het jaar worden, maar ook andere digitale consumenten zijn er welkom. Op deze dag zullen diverse Interessegroepen workshops en demonstraties geven, kun je als HCC-lid goedkoop producten aanschaffen en worden winnaars gehuldigd van wedstrijden die Interessegroepen organiseren in het kader van het jubileumjaar.

Wij, de HCC!trainsim, zijn ook aanwezig met een eigen stand. Daar zullen we alle recente ontwikkelingen in de treinsimulatiewereld laten zien. Ook geven we in zaal 1 om 16.30 uur een een lezing over de beschikbare treinsimulatieprogramma's. Toegang voor iedereen is gratis, ook voor niet HCC-leden. De presentaties en demonstraties zijn alleen toegankelijk voor HCC-leden.

Voor meer informatie over de HCC!expo houd de speciale expo-pagina (opent in een nieuw venster of tab) regelmatig in de gaten!

Let op: Er is dus geen clubdag in De Meern op 12 mei 2018. Iedereen is welkom in Utrecht.