Na de HCC!expo op 12 mei j.l. doen we weer een gewone clubdag in De Meern. Op deze vijfde clubdag van 2018 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie

In de middag zal in een presentatie aandacht worden besteed aan het open source treinsimulatieprogramma Open Rails. Naast wat algemene informatie over het programma zal vooral aandacht worden besteed hoe je bestaande content gemaakt voor Microsoft Train Simulator (MSTS) kunt gebruiken in Open Rails. Ook wordt getoond hoe je zonder MSTS toch gewoon treinen kunt rijden in Open Rails.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief TrainsSimNieuws 6 2018, die onlangs is verzonden, is in het artikel over gratis Trainz 2009 het webadres van de actie weggevallen. Klik hier voor het juiste webadres.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 6 juni 2018 bijgewerkt met actuele informatie.