Na onze seizoenstart bij Terug naar Toen bij de VSM in Beekbergen gaan we zaterdag 8 september weer verder met een clubdag in De Meern. Op deze zesde clubdag van 2018 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie

In de middag zal Raymond Kalousdian in een presentatie aandacht besteden aan de laatste stand van zaken over ons project de Koningslijn. Hij doet een introductie van de route, vertelt uitgebreid over de laatste stand van zaken en laat zien hoe de route er in zomer én in winter uitziet. Verder een toelichting van het meegeleverde materieelpakket en de scenario's. Onderstaande afbeeldingen zijn gemaakt in de voorlopige versie van de route, het materieel getoond in het winterlandschap wordt niet meegeleverd.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 6 september 2018 bijgewerkt met actuele informatie.