Zaterdag 2 februari 2019 organiseren we weer een clubdag in De Meern. Op deze tweede clubdag van 2019 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie

Raymond Kalousdian geeft tijdens de clubdag op 2 februari een presentatie over de Koningslijn. Dit onderwerp heeft al een aantal malen eerder op de agenda gestaan, maar deze keer kijken we naar het maken van een add on, met als praktisch voorbeeld de Koningslijn. Raymond zal ingaan op de uitdagingen die komen kijken bij het maken van een realistische add on voor DTG Train Simulator. Wat doe je als het seinsysteem niet doet wat je wil? Hoe maak je een herkenbare virtuele weergave van Nederland anno nu? Waarom duurt het produceren van een add on zo lang? Hoe houd je het publiek tevreden? Hoe werk je in een team samen? Op deze en een aantal andere zaken zal Raymond tijdens de presentatie ingaan.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 28 januari 2019 bijgewerkt met actuele informatie.