De HCC!trainsim is 22, 23, en 24 februari 2019 aanwezig op de modelspoorbeurs RAIL in het Expogebouw te Houten. We hebben als HCC een eigen stand waar wij ons samen met de HCC!modelbouwautomatisering presenteren. We laten niet alleen zien wat we doen met onze passie: treinsimulatieprogramma's op de PC, er staat ook een computer klaar om eens zelf een (virtuele) trein te besturen.

Details over de locatie en openingstijden staan in de agenda op deze site.

We staan in Hal 2 op plaats 2.14.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs, mits onder begeleiding van een volwassene. Ook het parkeren is gratis. Alle informatie over RAIL 2019 op de website van de organisatie. Logo en informatie over de beurs is afkomstig van de organisator. Klik op Lees meer voor informatie over RAIL 2019.

RAIL 2019 : 22 - 24 februari van 10.00 uur - 17.00 uur ( zo tot16.30 uur). Meidoornkade 24 HOUTEN (langs de A27) DOWNLOAD de KORTINGSBON !! KINDEREN GRATIS !! PARKEREN GRATIS !!

Van 22 - 24 februari 2019 is het RAIL weekeinde. De gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over schalen, scenery, realisme in landschap en schalen. Maar ook voor de beginners. En diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Of zijn (klein)kinderen eens naar treintjes wil laten kijken. RAIL zet de deuren wijd open met een gratis toegang voor kinderen. Kijk op de pagina voordeelacties>

Wegens groot succes komt op RAIL 2019 het RAIL THEATER terug met een interessant programma.

Maar er is veel meer :

Er zijn verenigingsbanen, ruim opgezet met volop treinenloop, techniek, baanbeveiligings systemen en verenigingsleden die u alles over hun modelbouw vertellen.

Er zijn zeer gedetailleerd gebouwde banen, dikwijls nagebouwd naar bestaande spoortrajecten, stadsgezichten of historische situaties.
Banen, die buitenlandse taferelen en situaties weergegeven, dikwijls van internationaal vermaarde bouwers.
Demonstraties en workshops: digitaal rijden, de eerste modelbaan, messingbouw, weatheren, electronica.
Vele detailhandels met scherp geprijsde artikelen, nieuw en gebruikt.
Aanbieders van zeer specifieke hobby materialen.
Een uitgebreid assortiment voor snuffelaars en verzamelaars.


Jong en oud, beginner en vergevorderde: RAIL is en blijft RAIL.
Sinds 1985.

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.