Zaterdag 9 maart 2019 organiseren we weer een clubdag in De Meern. Op deze derde clubdag van 2019 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie

Er is nog geen informatie bekend over een presentatie op de clubdag.

Evenementen

We hebben de bevestiging gekregen om op 15, 16, en 17 maart met een stand aanwezig te zijn op het modelspoorevenement Modeltrein Expo On traXS van het Spoorwegmuseum in Utrecht. Tevens zijn we op 23 maart aanwezig op de Modelspoorbeurs in Nijmegen.

HCC!trainsim add-ons

De CD/DVD versie van de Koningslijn route is nu te koop. Ook de CD/DVD versie van de Berkendam-2 route is nog steeds te koop. Kijk op de speciale add-on pagina's voor meer informatie over de routes en over de wijze van bestellen.

Train Simulator 2019

Dovetail Games heeft een update uitgebracht voor Train Simulator 2019, waarbij de problemen met de 64-bit versie van de editor moeten zijn opgelost. De taalbestanden zijn niet gewijzigd. Onze Nederlandse vertaling versie 65.6f blijft derhalve de actuele vertaling.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 7 maart 2019 bijgewerkt met actuele informatie.