De HCC!trainsim is 15, 16, en 17 maart 2019 aanwezig op de Modeltrein Expo On traXS! in het Spoorwegmuseum te Utrecht. We hebben als HCC op deze manifestatie een eigen stand. We laten niet alleen zien wat we doen met onze passie: treinsimulatieprogramma's op de PC, er staat ook een computer klaar om eens zelf een (virtuele) trein te besturen.

Details over de locatie en openingstijden staan in de agenda op deze site. Meer Informatie over Modeltrein Expo On traXS! is ook te vinden op de website van het Spoorwegmuseum.

Onderstaande informatie is afkomstig van de organisator:

Wanneer?
15-16-17 maart 2019

Klein ontmoet groot in het Spoorwegmuseum.

Tussen de grote locs in het museum zijn op dit modelspoorevenement de mooiste modelspoorbanen van Europa te bewonderen. Modelbouwers uit heel Europa worden voor de Modeltrein Expo On traXS! uitgenodigd om hun banen te tonen.

Door de unieke sfeer en de hoge kwaliteit van de modelspoorbanen mag het evenement zich rekenen tot de top van de modelspoorwereld: Modelbanen die met zorg, precisie en oog voor detail zijn gebouwd.

Niet alleen treinliefhebbers kunnen hun hart tijdens dit evenement ophalen, ook voor gezinnen met kinderen heeft het evenement veel te bieden. Voor de kleine bezoekers worden bijvoorbeeld opstapjes bij de modelbanen geplaatst, zodat iedereen de modelbanen goed kan bewonderen.

Op het jeugdplein is er van alles te doen. Neem plaats achter de knoppen en laat de modeltreinen rijden, haal je rangeerdiploma of knutsel zelf een huisje in elkaar.

Modeltrein Expo On traXS! biedt een verscheidenheid aan kwaliteitsbanen, demonstraties en andere activiteiten. Grote merken in de modelbouwwereld, zoals Roco/Fleischmann, Piko en Märklin, zijn aanwezig op het evenement.

Onze stand in het Spoorwegmuseum aan het einde van de vrijdag

Tickets

Entree: €17,50. Museumkaart gratis.

Klik op de link voor een filmpje over Modeltrein Expo On traXS!

Klik op de link voor een overzicht van foto's van de editie 2018.

Afbeeldingen en tekst geplaatst met toestemming van de organisator.