Zaterdag 4 mei 2019 organiseren we weer een clubdag in De Meern. Op deze vijfde clubdag van 2019 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie

De presentatie op deze clubdag wordt verzorgd door Erwin de Vreede. Hij schrijft als introductie: "Zaterdag ga ik een presentatie houden over mijn werk en dit in relatie met trainsimulatoren. Ik werk zelf als machinist bij NS-international, het lijkt mij leuk om hierover te vertellen. En ook om mijn ervaring te delen over trainsimulatoren vanuit mijn “professionele” oog. Ook wil ik wat uitleggen over seinenstelsels in Nederland en België. Verder zal er nog ruimte zijn voor de belangstellenden om eventuele vragen te stellen." De presentatie begint rond 13.00 uur.

HCC!trainsim add-ons

Wegens vakantie van onze penningmeester en beheerder van onze webshop is het van 24 april 2019 tot 6 juni 2019 NIET mogelijk bestellingen te plaatsen voor onze add-ons.

Concept verslag Algemene Ledenvergadering 2019

De concept notulen van de Algemene Ledenvergadering 2019 van 13 april j.l. zijn beschikbaar als download voor de HCC!trainsim-leden. Indien je als HCC-lid bent ingelogd op deze website en je bent lid van de HCC!trainsim, dan vindt je hieronder de downloadlink. Inloggen kan aan de rechterkant van deze website bij 'Inloggen voor leden'.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 28 april 2019 bijgewerkt met actuele informatie.