Vanwege het succes van de HCC!expo 2018 organiseert de HCC dit evenement ook in 2019 en wel op zaterdag 18 mei 2019. Zet deze datum dus vast in je agenda en kom langs voor een inspirerende presentatie of een toptip bij één van de vele stands.

De HCC!expo is dit jaar op zaterdag 18 mei in het Beatrix-gebouw van de Jaarbeurs in Utrecht. Dit grote, landelijke HCC-event is voor iedereen gratis toegankelijk, dus neem gerust iemand mee die (nog) geen HCC-lid is. De komende tijd houden we je onder andere via www.hccexpo.nl op de hoogte van wat je allemaal nog meer kunt verwachten op deze speciale HCC-dag. Dus kijk regelmatig op deze pagina en zet de datum alvast in je agenda!

Wij, de HCC!trainsim, zijn ook aanwezig met een eigen stand. We zullen daar uitgebreid onze creaties Berkendam route en Koningslijn route laten zien. Tevens geven wij informatie over alle recente ontwikkelingen in de treinsimulatiewereld. Ook geven we in zaal 3 om 11.00 uur een een lezing over de beschikbare treinsimulatieprogramma's.

Voor meer informatie over de HCC!expo houd de speciale expo-pagina (opent in een nieuw venster of tab) regelmatig in de gaten!

Dit artikel is op 5 mei 2019 bijgewerkt met actuele informatie.