Zaterdag 5 oktober 2019 organiseren we weer een clubdag in De Meern. Op deze zevende clubdag van 2019 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Let op

In de maand september 2019 is er dus GEEN clubdag in De Meern.

50PlusBeurs

Ook dit jaar is de HCC present tijdens de 50PlusBeurs. Deze vindt plaats van 17 t/m 21 september 2019 in de Jaarbeurs Utrecht. HCC laat je met een grote stand in hal 8 (standnummer 08E26) ervaren hoe modern, innovatief en inspirerend HCC kan zijn.

HCC-leden worden van harte uitgenodigd een bezoek te brengen aan de stand, want HCC!seniorenacademie heeft een leuke verrassing voor je. Vergeet je HCC-ledenpas niet mee te nemen. Leden die zich aanmelden voor een Interessegroep worden nog extra verwend. Naast het verrassingscadeautje krijg je namelijk gratis ESET Internetsecurity voor 6 maanden. Meer informatie over deze beurs en de HCC-deelname vind je in onze nieuwsbrief.

Presentatie

De presentatie deze clubdag zal worden verzorgd door Dutch Classics, waar op dit moment aan een update van hun NS 1300 elektrische locomotief wordt gewerkt. In de presentatie wordt aandacht besteed aan wat er allemaal komt kijken bij een dergelijke update en welke nieuwe technieken worden gebruikt.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 1 oktober 2019 bijgewerkt met actuele informatie.