De HCC!trainsim is 21, 22, en 23 februari 2020 aanwezig op de modelspoorbeurs RAIL 2020 in het Expogebouw te Houten. We hebben als HCC!trainsim in Hal 2 op plaats 2.14 een ruime eigen stand. We laten niet alleen zien wat we doen met onze passie: treinsimulatieprogramma's op de PC, er staat ook een computer klaar om eens zelf een (virtuele) trein te besturen.

Details over de locatie en openingstijden staan in de agenda op deze site.

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs, mits onder begeleiding van een volwassene. Ook het parkeren is gratis. Alle informatie over RAIL 2020 op de website van de organisatie. Logo en informatie over de beurs is afkomstig van de organisator. Klik op Lees meer voor detail informatie over RAIL 2020.

RAIL 2020 : 21 - 23 februari van 10.00 uur - 17.00 uur ( zo tot16.30 uur). Meidoornkade 24 HOUTEN (langs de A27) DOWNLOAD de KORTINGSBON !! KINDEREN GRATIS !! PARKEREN GRATIS !!

Van 21 - 23 februari 2020 is het RAIL weekeinde. De gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over schalen, scenery, realisme in landschap en schalen. Maar ook voor de beginners. En diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Of zijn (klein)kinderen eens naar treintjes wil laten kijken. RAIL zet de deuren wijd open met een gratis toegang voor kinderen. Kijk op de pagina voordeelacties>

Wegens groot succes komt op RAIL 2020 het RAIL THEATER terug met een interessant programma: organisatie is in deskundige handen van het HCCm

11.00 uur – Fred Jansen
"Rocrail voor alles en iedereen."
12.00 u – Marc van Buren
"Van modelbaan naar complete miniatuurwereld"
13.30 u – Cees Baarda
"Help, ik wil digitaal! Cees helpt je op pad ...."
14.30 u – Onno Ebbens
"Modelspoor zonder soldeerbout: Gamesontrack"
15.30 u – Chris Burger
"Koploper-specialisten, Chris wijst U op het juiste (model)spoor"

Maar er is veel meer :

Er zijn verenigingsbanen, ruim opgezet met volop treinenloop, techniek, baanbeveiligings systemen en verenigingsleden die u alles over hun modelbouw vertellen.

  • Er zijn zeer gedetailleerd gebouwde banen, dikwijls nagebouwd naar bestaande spoortrajecten, stadsgezichten of historische situaties.
  • Banen, die buitenlandse taferelen en situaties weergegeven, dikwijls van internationaal vermaarde bouwers.
  • Demonstraties en workshops: digitaal rijden, de eerste modelbaan, messingbouw, weatheren, electronica.
  • Vele detailhandels met scherp geprijsde artikelen, nieuw en gebruikt.
  • Aanbieders van zeer specifieke hobby materialen.
  • Een uitgebreid assortiment voor snuffelaars en verzamelaars.

Jong en oud, beginner en vergevorderde: RAIL is en blijft RAIL.
Sinds 1985.

contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.