Zaterdag 7 maart 2020 organiseren we weer een clubdag in De Meern. Op deze derde clubdag van 2020 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Deze clubdag valt helaas samen met de HCC!kennisdag die in Houten door de HCC wordt georganiseerd. Wij hadden al de data voor 2020 besproken met De Schalm voordat de HCC ons de dagen waarop de HCC!kennisdag wordt gehouden bekend maakte. Wij vinden de continuïteit van onze clubdagen ook belangrijk. Dus gewoon een clubdag voor onze leden en belangstellenden op 7 maart in De Meern. Een aantal van onze leden zal ons op de HCC!kennisdag vertegenwoordigen.

Tijdens de volgende clubdag, die op zaterdag 11 april 2020 zal worden gehouden, vindt ook de Algemene Ledenvergadering van de HCC!trainsim plaats. Binnenkort zullen de stukken voor de vergadering beschikbaar komen op het leden-gedeelte van deze website. Noteer de datum alvast in je agenda.

Evenementen

We hebben de bevestiging gekregen om op 13, 14, en 15 maart met een stand aanwezig te zijn op het modelspoorevenement Modeltrein Expo On traXS van het Spoorwegmuseum in Utrecht. Tevens zijn we op 21 maart aanwezig op de Modelspoorbeurs in Nijmegen.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 2 maart 2020 bijgewerkt met actuele informatie.