Goed nieuws: de HCC!kennisdag op 17 juli 2021 is definitief en de aanmelding is gestart! Iedereen is welkom en het belooft een mooie dag te worden in de Expo Houten. Veel Interessegroepen van HCC bereiden zich voor op de Kennisdag en er staat ons een indrukwekkend programma te wachten.

De aanmelding is gestart
We houden rekening met de nog geldende coronamaatregelen: om voor iedereen een veilig beursbezoek te garanderen is aanmelding noodzakelijk en werkt de toegang met tijdslots. Daarmee wordt te veel drukte bij de ingang voorkomen. Per slot mogen maximaal 25 mensen naar binnen. Eenmaal binnen blijf je natuurlijk zo lang als je wilt en geldt de anderhalve-meterregel. Standmedewerkers en presentatoren van de Kennisdag worden persoonlijk uitgenodigd, zodat zij geen bezoekersplekje innemen.

Aanmelding voor HCC-leden: klik op deze link, kijk vervolgens in de rechter kolom en kies je entree-tijd.

Niet-leden bestellen hun entreekaart via deze website van de Modelspoorbeurs. De HCC!kennisdag wordt georganiseerd in samenwerking met de Modelspoorbeurs, dus die twee evenementen kun je mooi combineren. Voor HCC-leden is de Kennisdag gratis. En ook het HCC-proeflidmaatschap betaalt zich snel terug, want ook voor proefleden is de Kennisdag gratis. Niet-leden betalen € 5,-.

De HCC!kennisdag is van 10.00 – 15.00 uur. Kijk hier voor de presentaties en de diverse onderwerpen.

Adres:
Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten