Zaterdag 30 januari 2021 organiseren we voor onze leden het eerste webinar in 2021. Aanvang 13.00 uur via wij.hcc.nl, het online Jitsi-Meet platform van de HCC. Om 13.00 uur beginnen we met de uitgestelde Algemene ledenvergadering 2020 (ALV). Voor deze ALV hebben jullie op 28 december j.l. een uitnodiging gehad via de maildienst van de HCC.

Het webinar is alleen toegankelijk voor leden van de HCC!trainsim.

Aanmelden kan tot 30 januari 2021 13.00 uur.

De HCC biedt de mogelijkheid op een veilige manier online te communiceren. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de Jitsi-Meet app. Dit is een veilige, makkelijk te gebruiken, open source applicatie voor online bijeenkomsten. De HCC heeft tevens het webadres wij.hcc.nl in het leven geroepen. Via dit webadres en daarmee via de eigen IT-infrastructuur wordt een afgeschermde omgeving gecreëerd om de online communicatie mogelijk te maken.

Hoe de Jitsi-Meet app te gebruiken staat uitgelegd op dit webadres:
https://www.hcc.nl/vereniging/webinars

Op het programma voor 30 januari staat een presentatie over Trainz. Een citaat uit onze nieuwsbrief van januari 2021: "Doelgroep van deze artikelen zijn de trainsimmers die Trainz nog niet goed kennen en diegenen die overwegen, de stap naar Trainz te maken, of die stap zelfs al hebben gemaakt. Wie meer over Trainz wil weten of zien, nodig ik van harte uit om naar een van de presentaties over dit pakket te komen kijken. De presentaties vinden momenteel nog online plaats, tijdens onze virtuele bijeenkomsten. De eerste vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering van komend weekend. Ik probeer in de artikelen een zo objectief mogelijke indruk te geven van de mogelijkheden van Trainz; tevens zet ik het af tegen andere treinsimulatiepakketten."

Aanmelden kan uitsluitend via de website van de HCC!trainsim. Er is geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Dit artikel is op 26 januari 2021 bijgewerkt met actuele informatie.