Vanwege een storing in het netwerk van de HCC is de online bijeenkomst afgelast.

Zaterdag 11 september 2021 organiseren we voor onze leden het zevende webinar in 2021. Aanvang 13.00 uur via wij.hcc.nl, het online Jitsi-Meet platform van de HCC. Alle leden van de HCC zijn uitgenodigd mee te doen met onze webinars. Aanmelden kan uitsluitend via de website van de HCC!trainsim. Er is geen maximum gesteld aan het aantal deelnemers.

Aanmelden kan tot 11 september 2021 12.30 uur.

De HCC biedt de mogelijkheid op een veilige manier online te communiceren. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van de Jitsi-Meet app. Dit is een veilige, makkelijk te gebruiken, open source applicatie voor online bijeenkomsten. De HCC heeft tevens het webadres wij.hcc.nl in het leven geroepen. Via dit webadres en daarmee via de eigen IT-infrastructuur wordt een afgeschermde omgeving gecreëerd om de online communicatie mogelijk te maken.

Hoe de Jitsi-Meet app te gebruiken staat uitgelegd op dit webadres:
https://www.hcc.nl/vereniging/webinars

Op het programma staat een presentatie over de stand van zaken in treinsimland. Na een lange zomervakantie is deze bijeenkomst een goede gelegenheid om alle ontwikkelingen rond de treinsims op een rijtje te zetten. Aandacht zal ook besteed worden aan tips waar je goedkoop aan content voor treinsims kan komen.

Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen en natuurlijk ook ruimte voor een beetje discussie.

Dit artikel is op 12 september 2021 bijgewerkt met actuele informatie.