Wij starten onze maandelijkse bijeenkomsten voor HCC-leden in De Meern weer op. Zaterdag 2 oktober 2021, vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur, organiseren we weer een clubdag in De Meern. Er zijn nog wel een aantal beperkingen waar we rekening mee moeten houden.

De verhuurder van de zaal verplicht ons te werken met het zogenaamde coronatoegangsbewijs. Je hebt dus alleen toegang tot de clubdag als je een coronatoegangsbewijs en legitimatie kunt laten zien. Daarom is aanmelden voor deze bijeenkomst verplicht, het aanmelden kan uitsluitend via de website van de HCC!trainsim. Wil je ook de aanmeldingsbevestiging afdrukken (op je smartphone zetten kan ook) en meenemen? Wij zetten het maximum aantal bezoekers op 18.

Er is deze dag geen presentatie, voldoende gelegenheid tot bijpraten dus.

Wat onder een coronatoegangsbewijs wordt verstaan en hoe je aan een dergelijk bewijs kunt komen kun je lezen op deze internetpagina van de rijksoverheid.

Aanmelden kan tot zaterdag 2 oktober 2021 00.00 uur.

Dus voor deze dag meenemen: coronatoegangsbewijs, legitimatie, je HCC-ledenpas, en de aanmeldingsbevestiging.

Een tip voor de autorijders: Er zijn werkzaamheden op de A12 richting Den Haag op het deel tussen Oudenrijn en Reeuwijk, waarbij afslag 15 De Meern afgesloten is. Zoek voor je reis naar handige alternatieven.

Dit artikel is op 29 september 2021 bijgewerkt met actuele informatie.