Op zaterdag 9 oktober 2021 wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud weer een leuke en leerzame dag te worden. Aanmelden is niet nodig.

Kennisplein

Kom naar de Kennisdag en leer hoe jij je huis slimmer kunt maken of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bij de stand van CompUsers kom je meer te weten over een van de leukste programmeertalen: Scratch. Het programma werkt niet met tekstinvoer, maar met blokjes, waardoor het een stuk eenvoudiger wordt. Ook nieuwsgierig naar Windows 11? Bezoek de stand van HCC!windows en maak kennis met het nieuwste Microsoft-besturingssysteem. Of meld je aan bij de presentatiebalie voor een ticket voor de Windows 11-presentatie. Kijk hier welke presentaties jij nog meer wilt bezoeken.

Houten ligt lekker centraal in het land. Het Kennisplein is voor iedereen gratis toegankelijk, maar voor de presentaties moet je HCC-lid zijn. Reden genoeg dus om op 9 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Natuurlijk willen we bezoekers zo gastvrij en veilig mogelijk ontvangen. Wij houden ons daarom aan de RIVM-maatregelen, want gezondheid is het belangrijkste. In de Expo Houten beschikken we over voldoende ruimte.

De Kennisdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. HCC-leden krijgen na 12.00 uur exclusief 50% korting op de entree voor de Modelspoorbeurs. Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten