Op zaterdag 8 oktober aanstaande wordt in Expo Houten weer een HCC!kennisdag gehouden. Wij hopen het succes van voorgaande Kennisdagen ook dit keer te kunnen herhalen. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een leuke en leerzame dag te worden. Ook de HCC!trainsim zal aanwezig zijn.

Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften. En natuurlijk ben je van harte welkom tijdens de vele presentaties en een workshop die we exclusief aan onze HCC-leden aanbieden. Ben je geïnteresseerd in Linux maar heb je een beetje koudwatervrees voor het installeren, neem dan je computer mee naar de HCC!kennisdag en doe mee aan de workshop Linux Mint. Dit en veel meer vind je op de Kennisdagpagina

De Kennisdag is van 10.00 uur tot 15.00 uur en wordt gehouden in samenwerking met de Modelspoorbeurs. Uiteraard is de HCC!kennisdag voor onze leden gratis. Bovendien kun je met je gratis ticket ook de Modelspoorbeurs, die tegelijkertijd plaatsvindt, bezoeken.

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 8 oktober naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten