Tijdens de clubdag van 4 februari 2023 is de HCC!trainsim voornemens de Algemene Ledenvergadering 2022 te houden.

De agenda en vergaderstukken zijn vanaf nu uitsluitend voor de HCC!trainsim-leden beschikbaar. Indien je als HCC-lid bent ingelogd op deze website en je bent lid van de HCC!trainsim, dan vindt je hieronder de downloadlink. Inloggen kan aan de rechterkant van deze website bij 'Inloggen voor HCC-leden'.

Wij hebben nog een paar correcties in de vergaderstukken aangebracht. Actuele versie 1.1 staat online. We vragen iedereen die de stukken al heeft gedownload deze opnieuw te downloaden. Er zullen geen papieren versies van de vergaderstukken aanwezig zijn bij de vergadering. Log met je mobiele apparaat in op onze website om via je browser de stukken te lezen, of zet ze van te voren op je apparaat. We tonen de teksten ook op de televisies.

Oproep

Op dit moment bestaat het bestuur uit vier leden. Wij willen het bestuur graag uitbreiden naar vijf leden. Bij deze de oproep aan onze leden om je aan te melden voor een bestuursfunctie van de HCC!trainsim. We zoeken iemand die graag mede leiding wil geven aan onze vereniging, samen wil werken aan onze toekomst, een beetje kennis heeft van de treinsims. Eerdere of huidige ervaring in het verenigingsleven is altijd meegenomen.

Wil je meer weten wat er van je wordt verwacht en hoeveel tijd het gaat kosten schroom niet om deze vragen te stellen aan de voorzitter, de secretaris of een ander bestuurslid. Aanmelden als kandidaat-bestuurslid kan bij de voorzitter of de secretaris. Je kunt ons bereiken op het volgende e-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit artikel wordt wanneer nodig aangevuld en is op 1 februari 2023 14.05 uur bijgewerkt met actuele informatie.