Op zaterdag 25 maart 2023 wordt van 10.00 tot 15.00 uur in Expo Houten (Meidoornkade 24, Houten) weer een HCC!kennisdag gehouden. Veel Interessegroepen staan weer klaar om bezoekers te informeren en te amuseren. Het belooft voor jong en oud een interactieve en leerzame dag te worden.

Wij zullen ons tijdens deze eerste HCC!kennisdag van 2023 wederom profileren als het meest veelzijdige kenniscentrum over alles dat digitaal is. Tijdens deze dag leer je hoe jij je huis slimmer maakt of maak kennis met de nieuwste vliegsimulators en drones. Bovendien zijn er - op veler verzoek - ook weer producten te koop op het gebied van computers, consumentenelektronica en boeken/tijdschriften.

En natuurlijk ben je ook van harte welkom tijdens de vele presentaties en workshops die we exclusief en gratis aan onze HCC-leden aanbieden. Deze zijn te volgen in de verschillende zalen op de bovenverdieping. Op de benedenverdieping presenteren de verschillende Interessegroepen zich.


WAT IS ER TE DOEN

Meer dan twintig presentaties en workshops, voor de details zie de speciale webpagina van de HCC

Naast de presentaties is er ook in de Hal van alles te zien en te beleven. Ga langs bij Apple en maak kennis met de nieuwe Mac mini M2 of bij Programmeren met Raspberry Pi Pico en de ESP8266. Maak een vlucht bij Drones en Flightsim. De Seniorenacademie heeft een robotjes demonstratie en Forth met de Gouden Tingeltangel. Voor de Atari computers kunt u terecht bij Commodore en voor de iTrain demobaan bij ECS. Geniet van pianospel bij Compusers muziek. En uiteraard hebben de mensen van Modelbaanautomatisering weer een groot aantal banen opgesteld staan. Ook de HCC!traisim is er met een grote eigen stand.

TOEGANG TOT DE KENNISDAG

Toegang HCC-leden
HCC-leden hebben gratis toegang. Registratie is bij de HCC-balie in de centrale hal. Op vertoon van de HCC-pas krijg je toegang tot de HCC!kennisdag en de presentaties. Een van de vele voordelen van het HCC-lidmaatschap! Aanmelden voor de Kennisdag is niet nodig.

Toegang niet-leden
Niet-leden zijn van harte welkom. Er zijn twee toegangspoorten bij de entree in Expo Houten: een voor HCC-leden, zoals hierboven vermeld. De andere entree is voor alle andere bezoekers. Een kaartje vooraf online kopen kost € 8,- per persoon, aan de kassa kost deze € 10,- per persoon.

LET OP: wanneer je een entreekaartje koopt voor de HCC!kennisdag (of als je HCC-lid bent), heb je automatisch ook toegang tot de Modelspoorbeurs die op dezelfde dag gehouden wordt in Expo Houten. Twee vliegen in één klap dus. Kinderen tot en met 11 jaar hebben gratis entree.

Houten ligt lekker centraal in het land en er is ruime (gratis) parkeergelegenheid. Reden genoeg dus om op 25 maart naar de HCC!kennisdag in Houten te komen.

Expo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE Houten

Dit artikel is op 20 maart 2023 bijgewerkt met actuele informatie.