Naast de gebruikelijke activiteiten op onze clubdag zullen de volgende activiteiten plaatsvinden op deze clubdag te Vleuten.

Ruilbeurs / rommelmarkt
Op zaterdag 5 mei zal er tijdens de clubmiddag in Vleuten een soort rommelmarkt worden gehouden. Het staat vrij om hardware en software te kopen, verkopen of te ruilen. Een van de spelregels is dat alles wat aangeboden wordt wel legaal moet zijn. Het is bijvoorbeeld niet toegestaan om gekopieerde routes te verkopen. Ook is het bestuur niet verantwoordelijk voor schade, gebreken of diefstal van de goederen.

Overigens is het doel gewoon een leuke beurs waarbij oude niet meer gebruikte routes geruild kunnen worden. Op 5 mei zal de eerste keer zijn dat we een dergelijke beurs gaan organiseren en als het een succes wordt dan kan wellicht vaker.

Railsimulator
Tijdens de clubmiddag is er een filmpje te zien over KUJU railsimulator. Niek Lamme is naar de Intermodellbau 2007 beurs in Dortmund (Duitsland) geweest waar de verwachte Railsimulator uitgebreid is gedemonstreerd. Het ging hier om een demo met de laatste stand van zaken. Niek heeft er een circa 10 minuten durend filmpje van gemaakt.

Dit artikel is eerder op 25/04/2007 gepubliceerd.