Op zaterdag 1 september en zondag 2 september vindt het Terug Naar Toen evenement van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (VSM) plaats. Ook de hcc TrainSimulator gg zal hierbij aanwezig zijn.

Wij zijn daar met vier man aanwezig om het publiek kennis te laten maken met treinsimulatie. We demonstreren Microsoft Trainsimulator, Trainz Railroadsimulator 2006 en Kuju Railsimulator. De nadruk zal liggen op MSTS met historische routes zoals Westsluis en Burgerdam. Natuurlijk demonstreren wij ook De Rijnspoorweg.

Voor beginners hebben we een speciale aanbieding icm. Lidmaatschap. Voor mensen die al in het bezit zijn van MSTS en/of Trainz hebben wij nog een aantal routes voorradig tegen aantrekkelijke prijs.

Een bezoek aan VSM is zeker de moeite waard, voor een bedrag van circa 10 euro kun je de hele dag treinen tussen Apeldoorn en Dieren. Bij station Beekbergen en Loenen zijn modelbanen te bewonderen en kan men allerlei trein onderdelen en spoorweg artikelen kopen. Ook is er veel DVD materiaal en boeken te koop. Naast treinen zijn er ook historische auto's, autobussen, vrachtwagens,traktoren en stoommachines te bewonderen.

Voor meer informatie kan je kijken op de website van de VSM .

Dit artikel is eerder op 20/08/2007 gepubliceerd.