De hcc TrainSim gg probeert elk jaar een route voor één van de gangbare trein simulators uit te brengen.

Begin 2008 heeft de TrainSim gg een DVD uitgebracht met daarop de Westsluis route en de Opperland route. Beide routes zijn add-ons voor Microsoft Train Simulator. Deze add-on is nog volop verkrijgbaar en kan je hier bestellen (link verwijderd).

De routes welke de TrainSim gg uitbrengt worden ontwikkeld door het OntwikkelTeam (OT-team). Momenteel is het OT-team nog druk bezig met ontwikkelen van een drietal routes. Toch willen we vooruit kijken naar nieuw te ontwikkelen content. Hiervoor wil het OT team graag weten wat op dit moment de meest populaire trein simulator is onder de leden van de TrainSim gg.

Voor dit doel vind je via deze link een klein marktonderzoek (link verwijderd) (verschijnt aan de rechterzijde van de pagina). Hier kan je aangeven wat jouw favoriete trein simulator is. Ben je lid van de TrainSim gg dan nodigen we je uit om je voorkeur aan te geven. De uitkomst van dit marktonderzoek zal het OT team kunnen helpen in het maken van een keuze voor nieuw te ontwikkelen content.

Dit artikel is eerder op 22/03/2008 gepubliceerd.