De HCC!dagen 2008 vinden plaats op 28, 29 en 30 november in de Jaarbeurs in Utrecht en zijn dit jaar onderdeel van Hét Multimedia Event (HME) 2008 (link verwijderd). HME 2008 is dé plek voor iedereen die bij wil blijven op multimediagebied. Bezoekers zien en beleven tijdens HME 2008 de nieuwste (technologische) ontwikkelingen. Lees hier meer over de diverse thema’s (link verwijderd) van het event.

HCC-paviljoen
HCC presenteert zich met een eigen HCC-paviljoen van maar liefst 1.300 m2 waar de HCC!dagen op plaatsvinden. Er is op het HCC-paviljoen veel te zien en te doen. Je kunt er ondermeer korte lezingen en workshops volgen op het gebied van bijvoorbeeld fotografie. Fotografeer professionele bodypaintmodellen of experimenteer met macrofotografie. Ook kun je op het paviljoen terecht met al je computervragen of vragen over de nieuwste hardware, multimedia pc’s en home entertainment. Meer weten over het HCC-paviljoen? Kijk dan hier (link verwijderd) .

Profiteer van minimaal 50% korting
HCC-leden krijgen zowel online als bij de kassa een flinke korting op de toegangsprijs. Ook is het mogelijk om gratis naar de HCC!dagen te gaan. Kijk hier voor meer informatie (link verwijderd) .

 Wil je direct kaarten bestellen?

  • Direct kaarten bestellen met HCC-korting (link verwijderd)
  • Direct kaarten bestellen zonder HCC-korting (link verwijderd)

Dit artikel is eerder op 26/11/2008 gepubliceerd.