HCC!forums geopend vanaf 1 september

Op 1 september a.s. gaat het nieuwe HCC-forum van start onder de naam HCC!forums. Hier kunnen leden met elkaar discussiëren en informatie uitwisselen, en tonen de verschillende groeperingen hun expertise. Later dit jaar wordt een expertforum en een kennisbank aan HCC!forums toegevoegd.

Op HCC!forums kunnen leden actief kennismaken met de veelzijdigheid van HCC en wat de verschillende groeperingen te bieden hebben. In de opzet van de HCC!forums worden links opgenomen naar vindplaatsen van relevante informatie binnen de HCC-groeperingen. Later dit jaar worden het HCC!expertforum en een kennisbank aan het forum toegevoegd.

Op het HCC!expertforum kunnen leden een vraag stellen aan experts binnen de vereniging. Deze experts worden binnen de vereniging aangewezen. Dit forum is, anders dan het hoofdonderdeel HCC!forums, geen discussieforum maar een vraagbaakforum.

De kennisbank wordt een database waarin je nuttige informatie kunt vinden. Op deze plek is er geen onderlinge interactie tussen leden. Hier wordt de veelzijdige kennis van de HCC-groeperingen geëtaleerd en beschikbaar gesteld voor iedereen binnen HCC.

Dit artikel is eerder op 30/08/2009 gepubliceerd.