RAIL 2013
22-24 februari 2013

KOOPKRACHT ONDER DRUK MAAR RAIL DOET ER WAT AAN

Met de traditionele kortingsbon van € 2,- ,  de gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar en het gratis parkeren biedt RAIL waar voor zijn geld.

Je ziet er jaarlijks de modelbouwtop uit het Verenigd Koninkrijk, vele finescale banen die tot de beste van de internationale beurzen werden verkozen uit België en Nederland,  
Bekend staat RAIL ook om de aandacht die er wordt geschonken aan informatie  en kennisoverdracht. Het gaat deze organisatie er niet alleen om dat mensen kunnen kopen en zich verbazen. Het gaat RAIL erom bouwers enthousiast te maken voor nieuwe technieken.

Juist daarom staan er verenigingen met banen die jij ook had kunnen maken. Met mensen die er graag over vertellen.Kijk snel op www.rail.nl


Dit jaar heeft RAIL een trein toegangskaartje: vanaf ieder station in Nederland naar RAIL inclusief toegang en retourtje : € 23,- . Zie http://www.spoordeelwinkel.nl/product/februari/rail (link niet meer actueel)
Kinderen nemen natuurlijk een Railrunner en hebben gratis entree onder begeleiding van een volwassene.

Kijk snel op www.rail.nl voor de deelnemers. Nu ook op www.rail.nl de fotoserie van Andrew Burnham, fotograaf en publicist in de Continental Modeller.

Dit artikel is eerder op 10/02/2013 gepubliceerd.