Nieuwe leden hebben gratis toegang op Houten Digitaal

Op 12 december 2015 zal voor de tweede keer de beurs Houten Digitaal plaats vinden. Deze beurs is een samenwerking tussen de Modelspoorbeurs, de firma PiCommIT, die adviseert
over digitale modelbaantechniek, en de HCC Modelbaanautomatisering Interessegroep, een zustergroep van ons.

Uiteraard zullen wij als Trainsim Interessegroep ook aanwezig zijn en een demonstratie verzorgen van al onze treinsimulatie programma’s. Een leuke bijkomstigheid is dat we de demonstratiebaan van de HCC Modelbaanautomatisering bij ons op de schermen als simulatie kunnen laten zien. Verder zullen er diverse demonstraties van verschillende digitale modelbaanbesturings systemen plaats vinden.

Op deze dag zal ook de bekende modelspoorbeurs worden gehouden in de andere zalen van de Expo Houten.

Alle nieuwe leden van onze Interessegroep die zich tussen nu en 1 december a.s. als lid inschrijven krijgen een gratis toegangskaartje voor deze beurs. Dat geldt ook voor de bestaande leden van onze Interessegroep die besluiten lid te worden van de HCC Modelbaanautomatisering Interessegroep. En uiteraard voor nieuwe HCC leden die zich bij een van onze Interessegroepen aanmelden.

Daarnaast zijn natuurlijk ook al onze bestaande leden welkom. Zij betalen wel een bescheiden toegangsprijs ( € 7,00), maar kunnen daarentegen wel gratis parkeren.

Het adres van Expo Houten
Meidoornkade 24, Industrieterrein Doornkade, in Houten.
De beurs vindt plaats op zaterdag 12 december 2015 van 10.00 tot 16.00 uur.

Dit artikel is eerder op 04/10/2015 gepubliceerd.