Onze activiteiten in 2016.

In 2016 organiseren wij weer een aantal clubdagen. Tevens zijn we aanwezig bij een aantal (model)spoor evenementen. Soms met een eigen stand, maar een aantal keer ook met een gezamenlijke stand met onze collega's van de hcc! modelbaanautomatisering.

De clubdagen zijn op:

16 januari, 13 februari. 5 maart, 9 april, 7 mei, 4 juni, 10 september, 1 oktober, 12 november, en 3 december.

De evenementen zijn:

Nederlandse Modelspoordagen in Rijswijk, Rail 2016 in Houten, NH-Modelspoordagen in Alkmaar, Open dag Railclub Utrecht in Utrecht, VSM Terug naar Toen, Eurospoor 2016 in Utrecht, Houten Digitaal in Houten.

De details, als adres en openingstijden, kunt u vinden in de agenda op deze site. Tevens besteden we vlak voor een activiteit ook extra aandacht aan het evenement op deze site en in onze nieuwsbrief. Nog niet alle activiteiten zijn bevestigd, dus het schema is onder voorbehoud.

We proberen elke clubdag een presentatie te verzorgen. Deze presentaties worden ook opgenomen zodat (afwezige) clubleden ze terug kunnen kijken. Op basis van onze ervaringen het afgelopen jaar hebben we de indeling van de twee zalen die we gebruiken op onze clublocatie in De Meern aangepast. Nieuwsgierig? Klik dan op lees meer....

Dit artikel is eerder op 06/01/2016 gepubliceerd.