Clubdag op zaterdag 9 april 2016.

Algemene Ledenvergadering.

Tijdens de clubdag in de Meern op zaterdag 9 april 2016 zal tevens onze Algemene Ledenvergadering plaats vinden.

Leden van HCC!trainsim zijn van harte uitgenodigd voor deze Algemene Ledenvergadering.

Datum: zaterdag 9 april 2016
Aanvang: 13.00 uur
Plaats: De Meern
Adres: De Schalm, Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern (Telefoon: 030-6662609)

De agenda en de stukken voor de Algemene Ledenvergadering 2016 kunnen op verzoek door geregistreerde hcc!trainsim-leden (per mail) worden aangevraagd bij de secretaris. Je ontvangt de map per mail. Bij de ingang van de zaal ligt de presentielijst. Wij verzoeken u, op genoemde lijst uw lidnummer in te vullen en handtekening te zetten. U ontvangt een consumptiebon voor koffie of thee en de map met de vergaderstukken.

Onze secretaris, Piet Jongens, treedt af als bestuurslid. Hij stelt zich niet herkiesbaar. Wij zijn dringend op zoek naar een bestuurslid/secretaris. Laat het ons alstublieft weten als je ons wilt bijstaan in het bestuur. Ook de voorzitter is eigenlijk aan aftreden toe. Een beetje enthousiasme en opkomen voor de belangen van HCC!trainsim geeft veel voldoening. Aanmelden kan bij de voorzitter of secretaris. Wil je eerst meer informatie hebben? Vragen staat vrij! Wat denk je van een proef periode binnen het bestuur? Grijp je kans en ga er voor!

Aanmelden als nieuw bestuurslid kan tot 1 uur voor aanvang van de vergadering.

Berkendam route te koop.

Het nu ook mogelijk de Berkendam route via deze website te bestellen. Alle informatie over extra benodigde software, prijzen, systeeminformatie, en schermvoorbeelden staan hier:

 

De HCC!trainsim Add-on pagina

Dit artikel is op 4 april 2016 bijgewerkt met actuele informatie.

Dit artikel is eerder op 24/03/2016 gepubliceerd.