Op deze zevende clubdag van 2017 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie.

Om 13.00 uur zal Raymond Kalousdian een presentatie geven over de voortgang van het project VSM route, een oer-Hollands product van het HCC!trainsim Ontwikkelteam. Aan de orde zullen komen:

  • Wat maakt de VSM route speciaal ten opzichte van andere routes?;
  • Hoe komt een realistische route voor Train Simulator tot stand?;
  • Hoe is het (bijzonder interessante) ontwikkelproces verlopen? Een route opleveren is een moment om trots op te zijn, maar 'getting there is half the fun', zoals de Engelsen zeggen;
  • Wat kunt u van deze route verwachten: wat wordt met de route meegeleverd? (wordt er materieel meegeleverd? hoe zit het met eventuele scenario's? wat zijn de systeemeisen?);
  • Hoe kunt u deze route in bezit krijgen?

HCC!trainsim webshop tijdelijk gesloten.

Wegens vakantie van onze penningmeester en beheerder van onze webshop is de HCC!trainsim webshop gesloten van 28 juli 2017 tot en met 6 september 2017. Er kunnen dus even GEEN bestellingen worden geplaatst.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 6 september 2017 bijgewerkt met actuele informatie.