Clubdag op zaterdag 10 juni 2017.

Op deze zesde clubdag van 2017 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie.

Vanaf 13.00 uur zijn er een aantal presentaties:

Eerst zal Kees Plaat de presentatie over RW_Tools die op de clubdag van afgelopen februari werd gegeven een vervolg geven. Vooral zal aandacht worden besteed aan het uitwisselen van wagens en locomotieven in scenario's van Train Simulator 2017 (TS2017). Tevens komen een aantal tips en trucjes aan de orde.

Aansluitend zal Henk van Willigenburg een eerste versie laten zien van de stoomlocomotieven van de serie BR023 die hij ten behoeve van onze VSM-route aan het ontwikkelen is. Daarna zal Raymond Kalousdian iets vertellen en laten zien over de vorderingen in de bouw van de treinstellen Mat '46, welke hij voor het label Dutch Classics aan het maken is.

HCC!trainsim webshop tijdelijk gesloten.

Wegens vakantie van onze penningmeester en beheerder van onze webshop is de HCC!trainsim webshop gesloten van maandag 22 mei 2017 tot en met maandag 12 juni 2017. Er kunnen dus even GEEN bestellingen worden geplaatst.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

Dit artikel is op 7 juni 2017 bijgewerkt met actuele informatie.

Dit artikel is eerder op 04/06/2017 gepubliceerd.