Nieuwsbrief 54: Maart 2008         

 

22 maart Algemene Ledenvergadering (ALV)

Op 22 maart zal de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) worden gehouden. Net als andere jaren zal er in de ochtend worden gesproken over wat er in het jaar 2007-2008 is gebeurd en wat de plannen zijn voor het nieuwe jaar 2008-2009. Hierbij geldt zeker dat ook uw mening telt en dat is al een goede reden om te komen. Inmiddels is het een goede traditie dat er aansluitend op de ALV een open  dag wordt gehouden waarbij iedereen van harte welkom is.

Tijdens de open dag zullen er ook 3 presentaties worden gegeven over de door het Ontwikkel Team (OT) gebouwde, of te bouwen routes.
- Rijnspoorweg 2
- Polderbaan
- Opperland
De onlangs verschenen DVD met de 2 nieuwste routes zal natuurlijk ook op de ALV te koop zijn.

Op dit moment zijn alle stukken voor de vergadering van 22 maart beschikbaar op onze website en u kunt deze vinden onder het kopje downloads en moet inloggen.

Datum:                             22 maart 2008
Zaal open:                        9.30 uur
Aanvang vergadering:       11.00 uur
Locatie                            De Schalm
                                       Oranjelaan 10
                                       3454 BT De Meern
                                       030-6662609

Activiteiten

In de maand maart is er geen clubmiddag vanwege de beurs Rail 2008 en ook de ALV aan op de 22e maart.

Rail 2008 was een groot succes en we hebben veel informatie kunnen geven over de vereniging. De belangstelling voor onze stand was enorm en ook voor de door het ontwikkelteam gebouwde route. De foto's laten zien hoe groot de belangstelling was. Mede dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers konden we ons zowel op Rail 2008 als in Leeuwarden gelijktijdig laten zien.

Uitleg aan belangstellenden


volop belangstelling voor onze stand tijdens Rail 2008


Trainsim GG prominent aanwezig op Rail 2008

Op 5 en 6 april zal de TrainSim GG ook weer aanwezig zijn tijdens het modelbouwweekend in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dat is een jaarlijks evenement waar veel enthousiaste liefhebbers van het spoor komen.


Voor zowel het ontwikkelteam als voor evenementen zoals het Modelbouwweekend zijn we altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Bij de beurzen is naast enige kennis van een of liever meer railsimulatoren plezier in het praten over de hobby van groot belang. Vragen en aanmeldingen kunnen worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of loop tijdens de ALV bij een van de bestuursleden langs.

Dit artikel is eerder op 15/03/2008 gepubliceerd.