Op deze negende en laatste clubdag van 2017 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Presentatie.

De oorspronkelijk geplande presentatie kan helaas niet doorgaan in verband met stemproblemen van de spreker. Nu zal er om 13.00 uur een alternatieve presentatie worden gegeven. De onderwerpen zullen zijn: onze nieuwe website en een demonstratie van Train Sim World.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.

HCC!trainsim webshop tijdelijk gesloten.

Wegens een technisch probleem is de HCC!trainsim webshop tot nader orde gesloten. Er kunnen dus even GEEN bestellingen worden geplaatst.

Herfstuitverkoop bij Steam.

Het is weer tijd voor de zogenaamde 'Black Friday'. Ook Steam doet mee met een herfstuitverkoop. Kortingen bij de meeste spellenleveranciers. Soms hele hoge kortingen! Ook bij trainsimproducenten als N3V Games, Dovetail Games, en anderen. Zoek in de Steam-winkel maar op EEP, Trainz, Dovetail en de kortingen vliegen om je oren.

Dit artikel is op 23 november 2017 bijgewerkt met actuele informatie.