De HCC!trainsim is 23, 24, en 25 februari 2018 aanwezig op de modelspoorbeurs RAIL in het Expogebouw te Houten. We hebben als HCC een eigen stand waar wij samen met de HCC!modelbouwautomatisering ons presenteren. We laten niet alleen zien wat we doen met onze passie: treinsimulatieprogramma's op de PC, er staat ook een computer met een Xbox-controller klaar om eens zelf een (virtuele) trein te besturen.

Aanbieding: Iedereen die tijdens Rail besluit lid te worden van de HCC mogen we € 10,00 beurskorting geven op het lidmaatschap voor het eerste jaar.

Details over de locatie en openingstijden staan in de agenda op deze site.

We staan in Hal 2. Op onderstaande foto's een impressie van onze stand. Klik op een foto voor een grotere versie.

HCC-stand op Rail 2018
Rail2018 02
HCC-stand zaterdag op Rail 2018

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot de beurs, mits onder begeleiding van een volwassene. Ook het parkeren is gratis. Alle informatie over RAIL 2018 op de website van de organisatie. Logo en informatie over de beurs is afkomstig van de organisator. Hieronder nog wat meer details over de beurs.

Van 23 - 25 februari 2018 is het RAIL weekeinde. De gezellige ontmoetingsplaats voor heel modelsporend Nederland. Voor doorgewinterde bouwers, die elkaar vriendschappelijk de maat nemen over schalen, scenery, realisme in landschap en schalen. Maar ook voor de beginners. En diegene die modelspoor nog van vroeger kent, nu weer wat tijd heeft en de hobby opnieuw wil oppakken. Of zijn (klein)kinderen eens naar treintjes wil laten kijken. RAIL zet de deuren wijd open met een gratis toegang voor kinderen. Kijk op de pagina voordeelacties>

RAIL 2018 bezoek je om vele redenen:

  • Er zijn verenigingsbanen, ruim opgezet met volop treinenloop, techniek, baanbeveiligings systemen en verenigingsleden die u alles over hun modelbouw vertellen.
  • Er zijn zeer gedetailleerd gebouwde banen, dikwijls nagebouwd naar bestaande spoortrajecten, stadsgezichten of historische situaties.
  • Banen, die buitenlandse taferelen en situaties weergegeven, dikwijls van internationaal vermaarde bouwers.
  • Demonstraties en workshops: digitaal rijden, de eerste modelbaan, messingbouw, weatheren, electronica.
  • Vele detailhandels met scherp geprijsde artikelen, nieuw en gebruikt.
  • Aanbieders van zeer specifieke hobby materialen.
  • Een uitgebreid assortiment voor snuffelaars en verzamelaars.

Jong en oud, beginner en vergevorderde: RAIL is en blijft RAIL.
Sinds 1985.