Op deze vierde clubdag van 2018 is iedereen vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur weer welkom.

Algemene Ledenvergadering.

Tijdens de clubdag in de Meern op zaterdag 14 april 2018 zal tevens onze Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats vinden.

Leden van HCC!trainsim zijn van harte uitgenodigd voor deze Algemene Ledenvergadering.

Datum: zaterdag 14 april 2018
Aanvang: 13.00 uur
Plaats: De Meern
Adres: De Schalm, Oranjelaan 10, 3454 BT De Meern (Telefoon: 030-6662609)

De agenda en vergaderstukken zijn voor HCC!trainsim-leden beschikbaar op deze website. In dit artikel staat hoe deze zijn te verkrijgen.

Presentatie: Demonstratie van de multiplayer mogelijkheden van Trainz: A New Era.

Eén van de interessante features van Trainz, het treinsimulatiepakket van N3V Games, is de multiplayerfunctie. Met deze functie kunt u met meerdere spelers tegelijk in één route en sessie rijden. Dit betekent dat u niet langer alleen bent in de route waarin u rijdt, maar dat de treinen van uw medespelers eveneens zichtbaar en actief zijn. Trainz is op het ogenblik het enige treinsimulatiepakket waarbij deze mogelijkheid ingebouwd is. De multiplayerfunctie is op eenvoudige wijze in te stellen, maar vereist wat kennis vooraf voordat u hiermee aan de slag kunt. Tijdens de A.L.V. dag op zaterdag 14 april laten Kees Plaat en Raymond Kalousdian tijdens een hands-on demo zien hoe deze leuke functie in de praktijk werkt.

Vergeet niet uw HCC-ledenpas mee te brengen!

Voortaan willen wij in opdracht van de HCC van alle bezoekers de HCC-ledenpas scannen om een duidelijk beeld te krijgen hoeveel leden er landelijk een bezoek brengen aan hun regio en/of interesse groep. Tevens is het een reden om bezoekers die nog geen HCC-lid zijn alsnog lid te maken of anders geen toegang meer te verlenen.

Graag tot zaterdag.