In deze categorie wordt de mogelijkheid geboden door middel van een contactformulier een bericht te sturen naar de HCC!trainsim.

Wil je meer weten over de HCC!trainsim of wil je contact opnemen met iemand uit het bestuur? Hieronder een overzicht van ons bestuur en de mogelijkheid om hen een bericht via een contactformulier te sturen. Klik op 'Bestuur' aan de bovenkant van dit onderdeel, en daarna op één de van namen onder dit onderdeel om een contactformulier te openen. Teksten in de rode kleur zijn klikbaar.

Het door de leden van de HCC!trainsim gekozen bestuur bestaat op dit moment uit vier leden:

 • Gerrit Soede, voorzitter;
 • Kees Plaat, secretaris; interne en externe communicatie;
 • René ‘t Hooft, penningmeester; evenementencoördinator, bezoekersregistratie;
 • Raymond Kalousdian, bestuurslid; coördinator ontwikkelteam, coördinator helpdesk.

 

HCC!trainsim heeft leden die van bepaalde aspecten van treinsimulator-programma's en bijbehorende add-ons meer dan gemiddeld weten.

Er zijn kenners van:

 • Downloads installeren;
 • Consists (treinsamenstellingen) maken;
 • Bestuurdercabines van loks en treinen vervangen;
 • Activities/scenario's maken of verbeteren;
 • Scenery ontwerpen of uitbreiden (b.v. mensen op perron);
 • Treinmaterieel ontwerpen;
 • Raildriverproblemen;
 • en misschien nog wel meer.

De helpdesk is een goede reden om lid te worden van de HCC!trainsim, want de "helpdeskers" helpen alleen leden.

Klik op 'Helpdesk HCC!trainsim' onder dit onderdeel om een contactformulier te openen. Teksten in de rode kleur zijn klikbaar. Geef in je vraag voldoende informatie:

 1. Over welk treinsimulatorprogramma heb je een vraag: Gaat het over Microsoft Train Simulator (MSTS), OpenRails, Trainz-familie van Auran/N3V-Games (welke versie), Railworks/Train Simulator Classic, of Train Sim World van Dovetail Games, of een ander programma;
 2. Welke hardware gebruik je: merk en type laptop of vaste PC, merk en type processor, merk en type videokaart, hoeveelheid RAM-geheugen, internetverbinding;
 3. Welk besturingssysteem gebruik je op je computer;
 4. Probeer het probleem zo duidelijk mogelijk te beschrijven.

 

Voor vragen, opmerkingen en/of aanvullingen op de website van de HCC!trainsim kan je een bericht sturen naar de beheerder van de website.

Ook bijdragen en/of nieuwtjes op het gebied van treinsimulatorprogramma's zijn via deze link van harte welkom.


Minimaal elke maand verzendt de HCC!trainsim een nieuwsbrief. Deze wordt verstuurd via de nieuwsbrief- en berichtenservice van de HCC.

Alle leden van de HCC die bij hun lidmaatschapsgegevens hebben aangegeven onze nieuwsbrief te willen ontvangen krijgen deze. De nieuwsbrief wordt verstuurd naar het e-mailadres zoals deze bij de ledenadministratie van de HCC bekend is. Heb je aangegeven wel onze nieuwsbrief te willen ontvangen maar krijg je deze desondanks niet, dan is het mogelijk dat je internetprovider of je e-mailprogramma onze berichten als spam of ongewenst markeren.

Wij verzoeken je ons, via een bericht aan de secretaris, te melden als je de nieuwsbrief niet ontvangt. Dan proberen we, samen met de ledenadministratie van de HCC, het probleem op te lossen.