De London Underground : Northern Line v1.2 voor MSTS is vanaf nu te downloaden vanaf deze website.
Deze route is gemaakt door Sjoerd Ydema. Hij maakte eerder de Wuppertal Schwebebahn.

Deze versie bevat:

  • De gehele Northern Line, waaronder Morden Depot, Golders Green Depot en Highgate Depot
  • De Waterloo & City Line (er zijn consessies gedaan aan de scenery in/nabij Waterloo station/depot, wat mogelijk wordt verholpen in een latere versie).


Ook in deze release, een begin van de Piccadilly Line voor MSTS. Deze lijn kan worden bereikt via de Kings Cross Loop (een verbinding tussen de Northern en Piccadilly, gelegen tussen Kings Cross en Euston op de Northern Line). De Piccadilly Line tussen Barons Court en Cockfosters zal in de volgende versie van de route voltooid worden (de route zal dan waarschijnlijk worden omgedoopt in "London Underground: Tube lines").

De ondergrondse perrons zijn meestal slechts 100 meter in lengte, zodat deze slechts geschikt zijn voor 6-wagen treinen (of kortere treinen). Aanbevolen materieel voor gebruik op deze route is LU 73TSR (Gereviseerde 1973 materieel), onder andere beschikbaar vanaf UKTrainsim.com en train-sim.com. Voor de activities heeft u ook het orginele 1973 materieel nodig.

Binnenkort verschijnt ook het 1992- en 1995 trein materieel voor MSTS, voor gebruik op de Waterloo & City en Northern-Lines (release datum nog niet bekend).

Ga voor deze route naar de Download sectie.
De download is te vinden onder Downloads → Routes voor Microsoft Train Simulator.

Dit artikel is eerder op 14/01/2009 gepubliceerd.