[Ingezonden]

Wij horen jullie al denken: Wat? Nog een 3700 voor MSTS? Dat is precies de vraag die de maker zichzelf stelde, toen hij aan de ontwikkeling van dit model begon. De belangrijkste reden om deze bekendste Nederlandse stoomloc  toch uit te brengen is dat de versie van Wilbur Graphics perfect past bij de andere stoomlocs uit dezelfde stal.  En behalve de genoemde loc wordt ook de NS 3816 meegeleverd. Zoals bekend hadden de laatste vijf locs van de serie 3700 een vierassige tender en weken ook op andere details af van de rest van de serie. Verder zijn beide modellen uitgevoerd met een machinist en een stoker, waarmee een einde komt aan de spookachtige locs, die op geheimzinnige wijze zonder personeel hun weg zoeken op MSTS-routes.

Voor de bezitters van de Opperland 1939-route worden gelijk met de NS 3737 een aantal nieuwe activity's voor Opperland 1939 uitgebracht. Daarin komen beide versies aan bod, onder meer bij het ophalen van een gestrande reizigerstrein tussen Moolensloot en Waldorp.

Het nieuwe materiaal van Henk van Willigenburg is te vinden in de download sectie:

NS 3737 en NS 3816
Naast de NS 3737 wordt ook de NS 3816 meegeleverd. Zoals bekend hadden de laatste vijf locs van de serie 3700 een vierassige tender en weken ook op andere details af van de rest van de serie. Verder zijn beide modellen uitgevoerd met een machinist en een stoker, waarmee een einde komt aan de spookachtige locs, die op geheimzinnige wijze zonder personeel hun weg zoeken op MSTS-routes.

Polderland 1939 activities met NS 3737 en NS 3816
Dit zijn nieuwe activities met de NS 3737 en NS 3816 voor de bezitters van de Opperland 1939-route. Daarin komen beide versies aan bod, onder meer bij het ophalen van een gestrande reizigerstrein tussen Moolensloot en Waldorp.

Ga voor de downloads naar de Download sectie.
De download is te vinden onder Downloads → Treinen voor Microsoft Train Simulator.

Dit artikel is eerder op 17/12/2011 gepubliceerd.