Afdrukken

[Ingezonden]

Van Signalsoft zijn op 8 februari 2013 twee nieuwe, op het Duitse Sp Dr S 60 systeem gebaseerde, Stellwerk simulaties verschenen:

Stellwerk Brühl

De mogelijkheid voor een stationsverbinding bestaat met het seinhuis Hürth-Kalscheuren en Sechtem. De simulatie biedt daardoor een uiterst realistische weergave van het werk op een Duits Stellwerk..

Een gedetailleerd plaatje is hier beschikbaar: Deep Zoom beeld Brühl

Gegevens van Brühl:

Het seinhuis van Brühl maakt deel uit van het Project Rheingold, waarmee over verloop van tijd alle grote en kleine seinhuizen op de druk bereden Linke Rheinstrecke tussen Köln Hbf en Koblenz Hbf worden nagebouwd en aan elkaar kunnen worden geknoopt. De dienstregeling van het Project Rheingold is van het jaar 1996.

Stellwerk Sechtem

De mogelijkheid voor een stationsverbinding bestaat met het seinhuis Brühl en Roisdorf. De simulatie biedt daardoor een uiterst realistische weergave van het werk op een Duits Stellwerk.

Een gedetailleerd plaatje is hier beschikbaar: Deep Zoom beeld Sechtem

Gegevens van Sechtem:

Het seinhuis van Sechtem maakt deel uit van het Project Rheingold, waarmee over verloop van tijd alle grote en kleine seinhuizen op de druk bereden Linke Rheinstrecke tussen Köln Hbf en Koblenz Hbf worden nagebouwd en aan elkaar kunnen worden geknoopt. De dienstregeling van het Project Rheingold is van het jaar 1996.

Dit artikel is eerder op 10/02/2013 gepubliceerd.

De seinhuizen Remagen en Bonn-Bad Godesberg maken deel uit van het Project Rheingold, waarmee over verloop van tijd alle grote en kleine seinhuizen op de druk bereden Linke Rheinstrecke tussen Köln Hbf en Koblenz Hbf worden nagebouwd en aan elkaar kunnen worden geknoopt. De dienstregeling van het Project Rheingold is van het jaar 1996.

Hier een samenvatting van de mogelijkheden van de Sp Dr S 60 Stellwerk-Serie (het meeste gebouwde seinhuis in Duitsland)

De Supervisor-applicatie is nodig voor de stationsverbinding en is hier gratis te verkrijgen : Download Supervisor / Verkeersleidingbeeld applicatie

De Post T Multiplayer-applicatie is nodig voor de Multiplayer (delen van een tableau met meerdere treindienstleiders. De applicatie is hier gratis beschikbaar: Download Multiplayer v3

Systeemeisen:

Aangeraden:

Prijs informatie:

Brühl : 17,99 Euro
Sechtem: 16,99 Euro

Bundel Brühl en Sechtem : 30,00 Euro

De genoemde producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Signalsoft.

Voor meer informatie zie : SignalSoft Support Forum