All FAQs

Please select your question category

In deze 'veelgestelde vragen' (FAQ) proberen we je zo veel mogelijk ins en outs te geven over Microsoft Train Simulator.

In deze 'veel gestelde vragen' (FAQ) proberen we je zo veel mogelijk informatie en tips te geven over RailWorks. RailWorks is de opvolger van Rail Simulator, en wordt nu Train Simulator 2021 genoemd. Veel van de in deze RailWorks FAQ vermelde informatie is verkregen uit de officiële RailWorks Wiki van Dovetail Games.

Vragen en antwoorden over functies in RW_Tools. RW_Tools is een hulpprogramma om assets, routes, en scenario's te onderzoeken in het treinsimulatieprogramma Train Simulator van Dovetail Games, afgekort als TS20xx.


 

Vragen en antwoorden over functies in Steam.

31/10/2019: Het uiterlijk van het bibliotheek-venster van het Steam-programma (Steam cliënt) is per 30 oktober 2019 ingrijpend veranderd. De getoonde schermvoorbeelden in onderstaande antwoorden zijn nog gemaakt van de oude layout.


 

In deze 'veelgestelde vragen' (FAQ) vindt je tips en trucs over Trainz.

In deze 'veel gestelde vragen' (FAQ) proberen we je zo veel mogelijk informatie en tips te geven over Train Sim World 2 (TSW2) en Train Sim World 2020 (TSW2020) van uitgever Dovetail Games.