Frequently Asked Question

Waar kan ik de handleiding vinden van Trainz?

Als je in het bezit bent van TRS 2004 is er in de installatie directory van Trainz een mapje "docs" hieronder zijn diverse handleidingen te vinden over het spel. In het geval van een standaard installatie op de c:-schijf, kun je deze documenten terugvinden in deze map: "c:\Program Files\Auran\TRS2004\Docs\". Let wel op dat alle handleidingen uitsluitend in het Engels zijn. Je hebt Acrobad Reader nodig om deze bestanden te kunnen openen. Acrobad Reader is meegeleverd op de installatie cd van Trainz Railway Simulator 2004.

De volgende handleidingen zijn bijgevoegd:

Engineers Handbook
Om te beginnen moet je natuurlijk weten hoe je een trein moet laten rijden. Deze handleiding gaat daar diep op in.

World Builders Guide
Hierin staat hoe je een nieuwe route moet bouwen. Er staat uitgebreid beschreven waar welke functie voor dient

Content Creators Guide
Het document dat je nodig hebt als je zelf objecten voor Trainz wilt gaan maken, de versie die met Trainz  Railway Simulator 2004 is mee geleverd is wel weer achterhaald.

Signalling Guide
In deze handleiding word uitgelegd hoe de seinen gebruikt moeten worden. Er word alleen ingegaan op de seinen die standaard in Trainz Railway Simulator 2004 zitten.

Technical Manual
De technische handleiding, hierin worden alles behandeld over hoe je Trainz Railway Simulator 2004 moet instellen om het te kunnen spelen

Expanded Manual
En tot slot de laatste. Dit is de zelfde handleiding die je los bij het spel hebt meegekregen. Hier staat in het kort alle aspecten van het spel in wat je moet weten.

Dit artikel is eerder op 28/12/2009 gepubliceerd.