The Isle of Wight route

RSDL heeft haar nieuwste add-on aan voor Rail Simulator uitgebracht: The Isle of Wight route.
Deze add-on bestaat uit de Island Line en de Isle of Wight Steam Railway, gelegen aan de oostelijke kant van het eiland Wight (Isle of Wight) vlak voor de kust van Zuid-Engeland.

De Island Line loopt tussen Ryde Pier Head en Shanklin en is 8,5 km lang. Het materieel dat gebruikt wordt zijn ex-London Underground treinen. Ook de museum lijn Isle of Wight Steam Railway is onderdeel van deze add on, inclusief de voor dat lijntje typerende stoomlocomotief 0-4-0ST Hawthorn Leslie "Invincible" . Deze add-on is op het moment van schrijven uitsluitend verkrijgbaar via de Rail Simulator Shop (€ 24,99)

Class 66 add-on

Het Class 66 uitbreidingspakket van RSDL bestaat uit zes varianten van deze machtige machines. Tevens worden er zes nieuwe scenarios meegeleverd voor de verschillende standaard routes. De uitbreiding is verkrijgbaar via de Rail Simulator Shop (€ 12,99).

Bron en afbeelding : www.railsimulator.com

BR 151 add-on van Germain Railroads

Ook German Railroads heeft recent een nieuw add-on pack uitgebracht voor Rail Simulator en wel de BR 151.
Dit is naar zeggen van GR de meest geschikte locomotief om in te zetten als trekkracht voor goederentreinen op de Hagen-Siegen route.
Info voor deze add-on is te vinden op de webshop van German Railroads. (link niet meer actueel, bestaan wel, verkopen alleen voor MSTS/OR)

Dit artikel is eerder op 20/07/2008 gepubliceerd.