WAARSCHUWING:
Er worden op diverse forums in binnen- en buitenland meldingen gemaakt van ernstige problemen met Rail Simulator na het installeren van de Mk2 Upgrade. Niet-compatible scherm resoluties danwel een verkeerd ingesteld taal (Default OS) lijken momenteel de grote boosdoener te zijn. In het ernstigste geval zal,  ook na een verse recht toe recht aan her-installatie van Rail Simulator met de opvolgende upgrades Mk1 en Mk2, leiden tot een niet werkende simulator. Mocht u op dit moment overwegen te upgraden zorg dan eerst voor een goede backup!!

Tot het moment dat Rail Simulator Development Ltd een passende oplossing biedt voor de problemen met deze upgrade zult u sterk afhankelijk zijn van geboden oplossingen op de diverse forums. In geval van twijfel geldt: NIET upgraden!

Rail Simulator Development Ltd (RSDL) heeft de tweede upgrade (Upgrade Mk2) voor Rail Simulator nu officiëel aangekondigd. Hier alvast een overzicht van de belangrijkste veranderingen en verbeteringen.

  • Verbeterde sein-scripts voor de UK routes
  • Interactie tussen de locomotief en wagons in de zin van remmen en versnellen is verbeterd
  • Uitbreiding van de Drivers Guide functionaliteit
  • Meer ondersteuning van verschillende scherm resoluties alsmede mogelijkheid voor het gebruik van dual of triple head monitoren

De volledige lijst van verbeterde en nieuwe functionaliteit zal RSDL bekend maken zodra deze upgrade beschikbaar komt. 

De update is nu te downloaden vanaf de officiële website

Meer informatie is te vinden op www.railsimulator.com .

Dit artikel is eerder op 14/08/2008 gepubliceerd.