[Ingezonden]

Dutch Classics is de naam van een nieuw label waaronder Nederlands materieel voor Railworks 3 aangeboden wordt. Het materieel wordt uitgebracht in de vorm van een aantal payware pakketten.

  

Het eerste pakket is afgelopen week verschenen. Het bevat een aantal series personenrijtuigen van het type Plan D en Bolkoprijtuigen in een aantal kleuren en vormen, van groen en Turkoois tot Berlijns blauw, met en zonder NS logo (voorzover het grote voorbeeld in deze uitmonstering rondgereden heeft). Het interieur en de buitenkant van de rijtuigen zijn samengesteld op basis van foto's van museumexemplaren en op basis van de informatie die nog over deze typen rijtuigen beschikbaar is. Het materieel is online te bestellen via de website van Dutch Classics.


Gewerkt wordt aan een tweede serie van het Plan D materieel, zodat de volledige serie in alle uitvoeringen voor Railworks 3 beschikbaar is. Na het Plan D materieel zullen naar verwachting nieuwe typen verschijnen, zoals personenrijtuigen van het type Plan E. Ook wordt gewerkt aan een locomotief in de serie 1200.

Meer informatie op : http://www.dutch-classics.nl

Dit artikel is eerder op 03/11/2011 gepubliceerd.