Op de website van Railsimulator.com is de uitrol van Service Pack 1 voor RailWorks 3 : Train Simulator 2012 aangekondigd.
De belangrijkste zaken uit deze aankondiging hebben we voor u vertaald:

De Cajon Pass en Oxford-Paddington route vormen de aftrap van een grootschalig Upgrade-programma!

Op dinsdag 19 juni 2012 rollen we een grote update uit voor Train Simulator 2012 ("TS2012"). Deze update zal op de langere termijn een scala aan voordelen voor de TS2012 software gaan bieden.

De Cajon Pass en Oxford-Paddington routes zullen grafisch aanzienlijk verbeterd zijn. De bestanden welke samen de TS2012 software vormen zullen gereorganiseerd worden, zodat we ook in de toekomst verbeteringen aan de basis-software, standaard routes en efficiëntie van de software kunnen blijven uitvoeren. Daarnaast zal Service Pack 1 de fundamenten leggen voor toekomstige nieuwe functies, zoals Steam Workshop. Hou Facebook in de gaten van wat er staat te gebeuren.

Kort samengevat wordt de TS2012 mappenstructuur op de harde schijf van uw pc opnieuw ingericht, zodat er betere structuur voor de assets ontstaat. Service Pack 1 is een essentieel onderdeel van een reeks aan updates voor de basis-software, en vormt het begin van een doorlopend proces van het uitrollen van nog meer verbeteringen.

BELANGRIJK

Dit is een essentiële update en het zal enige tijd duren om het te downloaden en te installeren. Wij raden u aan dit update proces ​​'s nachts of als u niet van plan bent Train Simulator 2012 te spelen uit te laten voeren.

 

Meer informatie op de website van Railsimulator.com.

Dit artikel is eerder op 14/06/2012 gepubliceerd.