Afdrukken

Dutch Classics is de naam van een label waaronder Nederlands materieel voor Railworks / Train Simulator 2014 aangeboden wordt.
Het pakket Dutch Classics 6 : NS Mat'54 serie deel 1 is  verkrijgbaar bij http://www.dutch-classics.nl

Over het pakket
In dit pakket vindt u het eerste deel van de materieelserie Mat '54, ook wel de ┬┤Hondekop┬┤ genoemd, die wij in hoog detail hebben vormgegeven voor Train Simulator. Dit type treinstel was in de tweede helft van de 20e eeuw te vinden op vele binnenlandse langeafstandverbindingen, bijvoorbeeld op de trajecten Amsterdam-Zwolle-Groningen/Leeuwaren en Den Haag/Rotterdam-Groningen/Leeuwarden. Ze werden daarbij soms gecombineerd tot treinen van wel 14 rijtuigen. Het treinstel stond bekend om de zeer rustige loop en was daardoor een comfortabele wijze van vervoer op de lange afstand in Nederland. De treinstellen werden gebouwd in een aantal series en zijn in verschillende kleurstellingen te zien geweest.

Het pakket bevat de eerste helft van de Mat '54-serie in vele verschillende series en uitvoeringen, onder andere van klassiek groen met rode band, groen met gele band en volledig geel. Zowel tweewagenstellen als vierwagenstellen zijn onderdeel van dit pakket. Quickdrivescenario's, standaard en free roaming scenario's (Ruhr-Sieg route en Seebergbahn), simple en expertmode bediening en een keyboardtemplate voor de bediening zijn eveneens onderdeel van dit pakket. Een installer zorgt ervoor dat u de treinen op eenvoudige wijze kunt installeren.

Features:

U kunt Dutch Classics 6 bestellen als DVD-versie of als digitale downloadversie.

Eerder door Dutch Classics uitgebrachte titels:

Meer informatie op : http://www.dutch-classics.nl

Dit artikel is eerder op 21/11/2013 gepubliceerd.