Afdrukken

Wijzigingen in het management van Kuju zouden de oorzaak zijn van de stilte wat betreft nieuws over de in ontwikkeling zijnde Rail Simulator. Sabrina Gasson zorgde in de afgelopen anderhalf jaar voor nieuwtjes over de nieuwe sim. Zij heeft echter een nieuwe functie gekregen binnen Kuju. Voor de berichtgeving over Railsimulator is Adam Lucas nu verantwoordelijk. Op het UK TrainSim forum heeft hij recent wat nieuws losgelaten over diverse functies in Rail Simulator.

Bedienings/besturings modes

In Rail Simulator zullen er drie modes zijn voor het besturen van treinen

Camera views

Grafische opties

Rail Simulator kan in een venster of in volledige scherm mode gespeeld worden. De resolutie kan naar eigen wens gekozen worden. Kuju probeert zo veel mogelijk scherm resoluties te ondesteunen, waaronder ook de breedbeeld resoluties.

Een ander optie is de zogenaamde "soft focus" instelling. Deze instelling zorgt ervoor dat een en ander een speelgoed-achtige aanblik geeft. Door te spelen met de diverse grafische instellingen kan een beeld verkregen worden naar een ieders wens.

Didcot screenshot (London - Oxford route)

Tot slot heeft het Rail Simulator ontwikkelteam gehoor gegeven aan de roep om screenshots uit de simulator. Hieronder de vrijgegeven screenshot uit de London - Oxford route. Het getoonde materieel komt echter uit de Bath - Templcombe route.


 

Bron en afbeeldingen : Kuju  

Dit artikel is eerder op 28/05/2007 gepubliceerd.