Hoe kan ik zien of ik het European Loco & Asset Pack heb?

,

Stap 3: (klik op een afbeelding voor een groter formaat)

(1) Rechtsklik op 'Train Simulator'

(2) Klik op 'Eigenschappen' in het nu geopende (context) menu;

(3) Open het menu 'DLC';

(4) Plaats je muis in het overzicht van DLC's, je kunt nu in de lijst scrollen, zoek naar de regel waar de tekst  'European Loco & Asset Pack' in voorkomt;

(5) In plaats van scrollen in de lijst kun je ook een zoekopdracht invoeren in het zoekvak;

FAQ 01 04

(6) Klik in het zoekvak en type daar european

(7) Is het 'European Loco & Asset Pack' aanwezig, dan zie je de regel zoals in het schermvoorbeeld.